Tümosan Konyaspor’da milli ara için verilen izin yarın tamamlanacak. Yeşil-beyazlı takım milli takımlarda bulunan futbolcular haricinde, Kayacık Tesislerinde toplanarak akşam saatlerinde çalışmalarına başlayacak.
4 FUTBOLCU MİLLİ TAKIMDA
Tümosan Konyaspor’un 4 futbolcusu milli takımlara davet edildi. Yeşil-beyazlı ekibin genç kalecisi Deniz Ertaş, Ümit Milli Takımın aday kadrosuna davet edilirken 3 futbolcu ise ülkelerinin milli takımına davet edildi
Tecrübeli stoper Riechedly Bazoer, Curaçao Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemelerinde oynayacağı Jamaika ile Trinidad ve Tobago maçlarının aday kadrosuna davet edildi.
başarılı orta saha Enis Bardhi, Kuzey Makedonya Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri'nde karşılaşacağı Belçika ve Kazakistan maçlarının aday kadrosuna davet edildi.
Konyaspor'un yıldız futbolcusu Jackson Muleka ise Kongo Demokratik Cumhuriyeti Milli Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri'nde karşılaşacağı Togo ve Sudan maçlarının aday kadrosuna davet edildi.
KOCAELİSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ
Konyaspor sezonun 9. haftasında 18 ekim Cumartesi günü sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak.