Konyaspor o bölgeye özel hazırlanıyor! Amaç tabloyu tersine çevirmek

Tümosan Konyaspor ligde yaptığı 6 maçta toplam 4 gol attı, kalesinde 8 gol gördü. Yeşil-beyazlılar çalışmalarını bu tabloyu tersine çevirmek için yapıyor.

Tümosan Konyaspor ile Kayserispor milli arada hazırlık maçında karşılaşacak. Konyaspor milli arada bu şekilde eksikliklerini görecek ve çalışmalarını hızlandıracak. Hücum alanında sorun yaşayan Anadolu Kartalı çalışmalara yoğunlaşacak.

Tümosan Konyaspor ile Kayserispor 3 Ekim Cumartesi günü Konya’da hazırlık maçı yapacak.

REÇETE: AGRESİFLİK VE KALİTELİ HÜCUM

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise şunları söyledi: “Hazırlık maçlarımız var. Takım olarak defansif ve ofansif bir düzenimiz var ama bu düzene agresiflik ve ofansta özellikle kaliteli işleri eklemeliyiz. Çalışmalarımız bu yönde olacak.”

‘KAYSERİSPOR TARAFINDA HER ŞEY YOLUNDA’

Kayserispor Sportif Direktörü Seyit İçgül, Konyaspor maçı için açıklamalarda bulundu.
İçgül, “Konyaspor ile 3 Ekim Cumartesi günü hazırlık maçı yapacağız. Karşılaşma Konya’da oynanacak. Şu ana kadar Bursa ve Karagümrük maçları dışında her şey yolunda gidiyor. İyi bir hava yakaladık. Milli arada hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi gidereceğiz. Transferin son gününde aramıza 3 oyuncu daha katıldı. Bu oyuncuların da uyum süreci böylelikle tamamlanmış olacak” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri