Konyaspor Basketbol Play-Off’a galibiyetle başladı

Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip mücadeleyi 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Serinin 2. maçı Cuma günü Ankara’da oynanacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini rakip Ankara Kolejliler kazandı. 23-25 İkinci çeyrekte rakibi ile başa baş bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar devre arasına 48-48 berabere girdi.

3.çeyrekte rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Konyaspor Basketbol bu periyodu 72-67 önde kapatırken, karşılaşmayı 96-86 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlılar serinin ikinci maçını 20 Mayıs Cuma günü Ankara’da oynayacak.

TED Ankara Kolejliler maçını Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu da takip etti.

TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında sahasında TED Ankara Kolejliler’i 96-86 yenen Konyaspor’da baş antrenör Engin Gençoğlu tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu ve taraftarın takımlarını desteklemeye devam etmesi gerektiğinin altını çizdi. Gençoğlu:

“Play-Off'un ilk maçları , ilk serileri hep zordur. Seyircimizin müthiş enerjisi bizi ateşledi ve maçı kazanmamızda büyük etken oldular. İlk günden beri bizim bir tane hedefimiz var o da Süper Lig. Hedefimize ulaşmamıza 7 galibiyet kaldı. Biz takım olarak inanıyoruz bize desteği bırakmayın.” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri