Konyaspor 13 değişiklik yaptı

Konyaspor geride kalan 4 haftada 3 karşılaşma oynadı ve bu maçlarda 13 oyuncu değiştirdi. İsmail Kartal iki maçta 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanırken son maçta ise 3 oyuncu değiştirdi.

FIFA'nın pandemi sonrası bir maçta 5 oyuncu değişikliği hakkının 2020-21 sezonunda da devam etmesine karar vermesi teknik adamların işini kolaylaştırdı.

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte birçok takım 5 oyuncu değişikliği hakkından yararlanırken oynanan 4 haftada değişiklik hakkının tamamını kullanan iki takım oldu. Aytemiz Alanyaspor ve Medipol Başakşehir oynadıkları her maçta 5 değişiklik hakkından da yararlandı.

Yukatel Denizlispor ise 4 haftada toplam 11 değişiklik yaparak ligin en az oyuncu değiştiren takımı oldu.

İttifak HoldingKonyaspor ise geride kalan 4 haftada 13 oyuncu değişikliği yaptı. İsmail Kartal iki maçta 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanırken son maçta ise 3 oyuncu değiştirdi.

Gençlerbirliği maçında yapılan değişiklikler şu şekilde:

Oyundan çıkanlar: Ömer Ali Şahiner 77.Dk, Sokol Cikalleshi 87.Dk, Marın Anıcıc 62.Dk, Faruku Mıya 62.Dk, Levan Shengelıa 87.Dk. Oyuna girenler: Musa Çağıran 77.Dk, Rogerıo Thuram87.Dk, Adil Demirbağ 62.Dk, Samuel Emem Eduok 62.Dk, Denı Mılosevıc 87.Dk

Beşiktaş maçında yapılan değişiklikler:

Oyundan çıkanlar: Ömer Ali Şahiner 85.Dk Sokol Cikalleshi 49.Dk, Amır Hadzıahmetovıc 85.Dk

Denı Mılosevıc 64.Dk, Levan Shengelıa 85.Dk

Oyuna girenler:Oğuz Kağan Güçtekin 85.Dk, Artem Kravets 49.Dk, Adil Demirbağ 85.Dk, Faruku Mıya 64.Dk, Musa Çağıran 85.Dk

Denizlispor maçında yapılan değişiklikler:

Oyundan çıkanlar: Denı Mılosevıc 61.Dk, Artem Kravets 69.Dk, Levan Shengelıa 61.Dk

Ouyna girenler: Sokol Cikalleshi 61.Dk Musa Çağıran 69.Dk Faruku Mıya 61.Dk

Ittifak Holding Konyaspor'da geride kalan haftalarda teknik direktör İsmail Kartal, 18 farklı oyuncuya şans verdi. Yeşil-beyazlı ekipte 5 oyuncu, tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldılar

Milli maç arasına bir maç eksiği ile 5 puanla 11. sırada giren ittifak Holding Konyaspor'da şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda 18 isim oynadı.

Konyaspor'da Erzurumspor'dan transfer edilen ve sezona iyi başlayan 32 yaşındaki Boşnak kaleci İbrahim Sehic ile birlikte Sloven sağ bek Nejc Skubic, deneyimli stoper Uğur Demirok, Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya ve Sırp orta saha oyuncusu Marko Jevtovic maçların son düdüğüne kadar oyunda kalan isimler oldu. Amir Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner ve Levan Shengelia da şu ana kadar oynanan maçlara ilk 11'de başlayan diğer isimler oldu. Konyaspor'da birçok oyuncu ise henüz siftah yapamadı.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri