Konya'nın ilçesinde büyük indirim! Ekmek 6 lira

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ekmek 6 lira oldu. Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek fırınında Ramazan ayı boyunca ekmek 6 liradan satılacak. Daha önceden 200 gramlık ekmek 8 liradan satılıyordu.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Bu şehirde kimse yalnız değildir diyerek başlattığımız sosyal destek çalışmalarımız kapsamındaki çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Şehrimizin banisi Seyyid Harun Veli’nin bizlere miras bıraktığı dayanışma ve yardımlaşma duygularını gözetiyoruz" dedi.

Ustaoğlu şunnları söyledi: "Halk ekmek fırınımızda Ramazan ayında ekmek 6 liradan satılacak. Ekmeklerimiz aynı gramaj aynı kalite ve aynı sıcaklık ile hemşerilerimizim sofralarına ulaşmaya devam edeceğiz. Amacımız Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sofrasına en ucuz ve en kaliteli ekmeği ulaştırmaktır. Hemşehrilerimizle paylaşma ve dayanışma duygularını en üst seviyeye ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu şehirde kimse yalnız değildir.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlçeler Haberleri