Konya'nın bu ilçesine kar yağışı müjdesi verildi!

Konya'da hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle kar yağışı beklentisi arttı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bu ilçeye beyaz bereket geliyor.

Konya merkez ve ilçelerinde hava sıcaklıkları hissedilir şekilde düştü. Geceleri eksi dereceleri gören kentte gündüz sıcaklıkları ise 7-8 derece aralığında seyrediyor.

Kasım ayının gelmesiyle birlikte kar yağışı ihtimallerini merak eden vatandaşa güzel haber verildi. Konya merkez ve çevresinde önümüzdeki 5 günlük tahminlerde hafif yağış bekleniyor. Bir ilçede ise kar yağışı ihtimali bulunuyor.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre Konya merkeze 168 kilometre mesafede yer alan Halkapınar ilçesinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. 8 Kasım Pazar günü sıcaklıkların düşmesiyle beklenen yağışların yükseklerde kar, ilçe merkezinde ise karla karışık yağmur şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri