Merhabahaber'in bir süre önce Konya’nın Kulu ilçesinde hizmet veren, sadece Konyalıların değil tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Dönerci Cengiz ile ilgili yeni bir gelişme yaşanacağını duyurdu.
Dolu dolu dönerin ekmek arası satıldığı, şehirlerarası yolculuk yapanların öncelikli tercihi Dönerci Cengiz’in Konya merkeze şube açacağı haberi, Konyalılar tarafından büyük ilgi gördü. Dönerci Cengiz, Büsan Sanayi’de şube açacak.
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNE YETİŞMEDİ
Mayıs ayının ilk haftasında duyurular yapıldı, Büsan’da faaliyete geçmesi planlanan dükkânın camına ‘Dönerci Cengiz çok yakında Konya Büsan Şubesi hizmetinizde’ yazısı asıldı.
Merhabahaber'in edindiği bilgilere göre Dönerci Cengiz’in Konya merkezdeki şubesi için Kurban Bayramı öncesine hazırlık yapılıyordu. Küçük bazı pürüzlerden dolayı açılış bayram sonrasına kaldı.
İşletmenin açılışı 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Konyalılar ise açılış için gün saymaya başladı. Dönerci Cengiz’de çeyrek ekmek et döner 140 TL’ye, yarım et döner 280 TL’ye, porsiyon et döner de 500 TL’ye satılıyor.