Konya İl AFAD Müdürlüğü hizmet binası yapım işi için ihaleye çıkılacak. Kuruma görkemli bir hizmet binası ve yerleşke yapılacak. Müdürlük Binası Z+1 kat olarak inşa edilecek.
Birlik binası B+Z+1 kat, kademe garaj Z+1 olarak yapılacak. Enerji binası, hazır kıta istasyonu ve köpek barınağı da olacak. Eğitim yapıları ve daha birçok yapı inşa edilecek.
2 YIL 10 GÜN İÇİNDE BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR
İhale, 20 Aralık’ta saat 10.00’da Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İş, yer tesliminden itibaren 720 günde bitirilecek. 2 yıl 10 gün içinde bitirilmesi planlanan yeni hizmet binası yeni görüntüsüyle hizmet verecek. Projenin tahmini bütçesinin 300 milyon liradan fazla olması öngörülüyor.
Projenin tam olarak kaça mal olacağı, ihale günü firmaların vereceği en uygun, avantajlı teklifin onaylanması ve sözleşmenin imzalanmasıyla kesinleşecek. Konya İl AFAD Müdürlüğü hizmet binası Selçuklu’ya yapılacak. AFAD’ın yeni binası, Beyhekim Hastanesi’nin acil tarafının karşısına yapılacak.