Konya’da Yürekleri Isıtan Bir İyilik Hikâyesi…

Konya’da Yürekleri Isıtan Bir İyilik Hikâyesi…

Konya’da Ahmet Hazım Uluşahin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, “Siz de bir su kuyusu açarak, onlara hayat olun” sloganıyla anlamlı bir projeye imza attı.

Ailelerinden aldıkları harçlıkları okulda kurulan kumbaralarda biriktiren öğrenciler, topladıkları yardımları Deniz Feneri Derneği aracılığıyla Gazze’ye ulaştırdı.

Bu desteklerle çadır kentlerde yaşayan kardeşlerimiz için su kuyuları açıldı, tankerlerle temiz su dağıtımı yapıldı. Böylece başta çocuklar olmak üzere yüzlerce insan temiz suya daha kolay ulaşabildi.

Bununla da sınırlı kalmadı; dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan 15 yetim öğrenciye hamilik yapıldı, Gazze’de 500 kişiye sıcak yemek ulaştırıldı ve gıda kolileri dağıtıldı.

Minik yüreklerin büyük merhameti, insanlığa umut oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri