Konya'da 'yer sofrası' rekorunu AK Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen kırdı

11 ayın sultanı Ramazan ayında son haftaya girildi. AK Parti Konya İl Başkanlığı bu süreç içinde birçok farklı etkinliğe imza attı. Parti il binasında iftar sofraları kuruldu, teşkilat mensupları davetli olduğu programlara katıldı.

11 ayın sultanı Ramazan ayında son haftaya girildi. AK Parti Konya İl Başkanlığı bu süreç içinde birçok farklı etkinliğe imza attı. Parti il binasında iftar sofraları kuruldu, teşkilat mensupları davetli olduğu programlara katıldı. AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen de sahur vakitlerinde ilçeleri gezdi. Teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla buluşan Özgökçen, sofralara da konuk oldu. Özgökçen için yer sofrası kuruldu.

FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞILDI

Özgökçen, iftar vakitlerinde ya il başkanlığındaki programlarda yer aldı ya da davetli olarak programlara katıldı. Sahur vakitlerinde ise Özgökçen ilçelere gitmeyi tercih etti. Özgökçen, mübarek ayda her bir sahurda farklı bir ilçede programa katıldı, partililerle görüştü, istişarelerde bulundu. Özgökçen, gittiği ilçelerde de yer sofrasında sahur yaptı. Bu fotoğraflar, sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı.

SOFRANIN SADE OLMASINA ÖZEN GÖSTERİLDİ

Özgökçen bugüne kadar Cihanbeyli, Kadınhanı, Beyşehir, Ereğli, Seydişehir’de yer sofrasında sahur yaptı. Kurulan sofraların yer sofrası olmasına özen gösterilirken, geniş olması da dikkatlerden kaçmadı. Sahur sofrası ise genellikle sade oldu. Yumurta, peynir, domates ve salatalıktan oluşan sofrada da sohbetler edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri