Konya’da trafik kazası: 5 yaralı

Konya’da bir yolcu minibüsü ile servis otobüsünün çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kontrolden çıkan minibüsün giriş kapısına çarptığı bir marketteki 2 çalışan ise son anda kaçarak kurtuldu

Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Karatay ilçesi Karaman Caddesi ile Sahipata Caddesi kavşağında meydana geldi. Zafer Veysel Kandil'in kullandığı 42 M 8146 plakalı yolcu minibüsü, Mustafa Kozan (33) idaresindeki 42 AF 979 plakalı servis otobüsüyle çarpıştı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kazada her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Kazada kontrolden çıkan minibüs, bir marketin giriş kapısına çarparak durabildi. Kaza sırasında marketin dışındaki tezgahı düzelten 2 işçinin kaçarak minibüsün altında kalmaktan kurtulmaları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Bu sırada markette olan bazı müşteriler içeride mahsur kaldı. Araçlar çekildikten sonra müşteriler marketten çıkabildi.
Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri