Konya'da susuzlukla mücadele için bu cihaz dağıtılacak!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufuna katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya imza attı. KOSKİ tarafından Konyalılara musluk başlığı dağıtıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufuna katkıda bulunmak adına yeni bir çalışmaya imza attı. KOSKİ tarafından Konyalılara musluk başlığı dağıtıldı.

Bu sayede susuzluk riskiyle karşı karşıya kalan Konya’da vatandaş tasarrufa yönlendirilecek. Musluk başlıklarının olduğu pakete Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ’nin logoları vuruldu. Paket üzerine ‘Su hazinedir! Bu hazineyi korumak için tasarruf edelim’ mesajı yazıldı. Ayrıca paket üzerine şunlar yazıldı: “Musluk başları ile uyumludur. Kolaylıkla monte edilebilir. Düzgün ve tasarruflu su akışı sağlar. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından onaylı olup, yüzde 80’e varan su tasarrufu yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri