Konya'da bu konuma 144 kişi kapasiteli huzurevi yapılıyor

Konya'nın Beyşehir ilçesine kazandırılacak 144 kişi kapasiteli Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Beyşehir Öğretmenevi'nde toplantı düzenlendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesine kazandırılacak 144 kişi kapasiteli Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Beyşehir Öğretmenevi'nde toplantı düzenlendi.

Toplantıya Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları katıldı. Akpınar, merkezin ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projenin Beyşehir ve bölge için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Bayındır, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Beyşehir Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolünün ardından projede yeni bir aşamaya geçildiğini belirterek, "İlçemize kazandıracağımız 144 kişi kapasiteli Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için artık sözden icraata geçtik. Bu toplantıda izleyeceğimiz yol haritamızı oluşturduk. Aynı zamanda inşaatımızın hafriyat çalışmalarına da bugün itibarıyla başladık" ifadesini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri