Konyalı aileleri tatil kültürüyle buluşturmayı ve Türkiye'deki gelişmiş aile otelleri konseptinde dikkat çekmeyi amaçlayan Resorts Condominiums International (RCI) bir kampanya başlattı. Konya Bedesteni’nde RCI Satış Pazarlamacısı Hüseyin Göçer, ailelere tatil fırsatının bulunduğu broşür dağıtarak 100 şanslı ailenin çekilişe katılmaya hak kazandığını ifade etti.
Çekiliş sonuçlarında kazanan 30 aileye çıkacağını vurgulayan Göçer, “100 ailenin katılıp 30 ailenin kazanacağı çekilişte evli aileler, çeklerini kullanırken 4 yetişkin ve 1 çocuk (toplam 5 kişi) olmak üzere otelin sunduğu resmi kullanımlardan üç gün faydalanabiliyorlar. Konyalıları tatile gönderiyoruz. Tek şartımız kişinin evli olmasıdır” dedi.
SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Bunların haricinde günübirlik Ankara gezi turu yaptırdıklarının altını çizen Göçer, “Önce ailelere Ankara gezi turu yaptırıyoruz. Sonra otele getiriyoruz. Çıkışta da hediye tatillerini alıyorlar. Zaten buradaki amacımız böyle bir otelin var olduğunu inandırmaktır” diye konuştu. Otel sahibinin Mehmet Ali Doğan olduğunu söyleyen Göçer, ailelerin farklı otellerde de bu hediye tatilini kullanabileceklerini belirtti. Üç gün ücretsiz konaklamanın da bulunduğunu ifade eden Hüseyin Göçer sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Çekilişi kazanan aileler 3 günde sadece yediğine ve içtiğine ücret ödüyor. Zaten otel sahibi sürümden kazanıyor. İçerideki kalan müşterilere bağlı. Bu çekiliş kura sonucundan belli oluyor. Cuma günü şanslı aileler açıklanacak.”