×
  • Anasayfa
  • Konya Yemekleri
  • Konya Spor
  • Gündem
  • İlçeler
  • Politika
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Merhaba Şehir
  • Konya
  • Spor
  • Otomobil
  • 3. Sayfa
  • Dünya
  • Yaşam
  • Teknoloji
  • Eğitim
  • Akademik Sayfalar
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Röportaj
  • Medya
  • Yazarlar
☰
  • Anasayfa
  • Ekonomi

Konya'da belediye 40 arsayı çok uygun fiyata satacak! Konumları yayınlandı

Konya'da yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için önemli bir gelişme paylaşıldı. Karatay Belediyesi 40 arsayı uygun fiyata satacak. Söz konusu arsaların listesi yayınlandı.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 15:08
112

Türkiye genelinde belediyeler yapım aşamasında olan ve planlanan projeler için finansman arayışı içerisine girdi.

212

Bu kapsamda son aylarda gayrimenkul satışına hız verildi.

312

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Karatay Belediyesi ve Meram Belediyesi kısa süre önce çok sayıda arsanın satışıyla ilgili ilana çıktı.

412

Konya belediyelerinden sayı olarak en yüksek satış ilanına çıkan belediye ise Karatay Belediyesi oldu.

512

Bu kapsamda 40 arsa ihaleyle satılacak.

612

10 Temmuz 2024 tarihindeki ihale kapsamında satışa sunulan bu arsaların fiyatlarının uygun olması dikkatlerden kaçmadı.

712

Arsaların 39 tanesi Yarma Mahallesinde 1 tanesi İsmil Mahallesinde yer alıyor.

812

Büyüklükleri 1000 -1500 metrekare aralığında değişkenlik gösteren arsaların fiyatları ise ortalama olarak 700 bin lira.

912

40 arsanın satışından Karatay Belediyesi'nin toplamda 30 milyon liraya yakın gelir elde etmesi bekleniyor. Arsaların tam listesi aşağıda yer alıyor.

1012
1112
1212
İlk yorum yazan siz olun

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Daha fazla haber:
© 2003

Merhaba Haber


‧ Anasayfa ‧ İletişim