Konya İHL 1981 mezunları buluştu

Konya İmam Hatip Lisesi 1981 yılı mezunları geçtiğimiz hafta sonu Dost Eli Derneğinde bir araya geldi.
Konya İmam Hatip Lisesi 1981 yılı mezunları geçtiğimiz hafta sonu Dost Eli Derneğinde bir araya geldi. Düzenlenen toplantıyla Dost Eli Derneği’nde bir araya gelen 1981 mezunları beraber olmanın mutluluğunu yaşarken eskiyi yâd ederek hasret giderdi.
Çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev alan aralarında dekan, öğretim görevlileri, doktor, din görevlileri ve idari amirlerin bulunduğu 1981 yılı imam hatip mezunlarına Dost Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seçer, Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldırım ve Genel Müdür Mehmet Emin Tekpınar tarafından derneğin yapmış olduğu çalışmalarla alakalı bilgi verildi.
Başkan Mehmet Seçer, derneğin yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını anlatırken toplantıda derneğin çalışmalarına yönelik istişareler yapıldı. Yapılan istişarelerin ardından katılımcılara hitap eden Mevlüt Yıldırım, “Dost Eli Derneği olarak sizlerden yapılan faaliyetlere ve yapılabilecek yeni faaliyetler için önerileri ve fikir desteği bekliyoruz” dedi.
Her yıl düzenli olarak bir araya gelen Konya İmam Hatip Lisesi 1981 yılı mezunları bu yılın ilk buluşmasını Dost Eli Derneği’nde yapmak için toplanan gönül dostlarına teşekkür eden Genel Müdür Mehmet Emin Tekpınar önümüzdeki yıllarda da mezunlar buluşmasını gerçekleştirmeye devam etmek istediklerini belirtti.
Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşmada derneğin bina içerisinde verdiği hizmetleri de inceleyen katılımcılar derneğin yapacağı çalışmalara ellerinden geldiğince destek vereceklerini belirtirken aileleriyle birlikte bir hizmet gönüllüsü olma arzularını beyan ettiler. 
HABER MERKEZİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri