Konkordato ilan eden Ekrem Coşkun ile ilgili yeni karar

Haziran ayının sonunda konkordato ilan ettiğini duyuran Ekrem Coşkun ile ilgili kritik karar açıklandı. Coşkun’un konkordato süreci 2 ay daha uzatıldı.

Haziran ayının sonunda konkordato ilan ettiğini duyuran Ekrem Coşkun ile ilgili kritik karar açıklandı. Coşkun’un konkordato süreci 2 ay daha uzatıldı. Haziran ayından bu yana Coşkun’un ödemelerini yaptığı, planlamaların devam ettiği öğrenildi. Konya’da konkordato furyasında en dikkat çeken isim Ekrem Coşkun oldu. Ekrem Coşkun Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, 3 ay önce konkordato ilan ettiğini duyurdu.

Bu karar, piyasada büyük yankı uyandırdı. Döner, etliekmek, tost, dondurma ve baklava sektöründe faaliyet gösteren Coşkun, “Benim tek amacım, vatandaşın ucuza ancak kaliteli ürün tüketmesi” demişti.

3 ayın sonunda Coşkun için verilen karar belli oldu. 3 aylık konkordato sürecinin 17.06.2025 tarihinden itibaren verilen 3 aylık konkordato geçici mühletinin, 17.09.2025 tarihinden itibaren 2 ay daha uzatılmasına karar verildi. Bu karar, sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri