Kolej takımı havasında

Anadolu Selçukspor’da Erzurum Kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin kampın sorunsuz devam ettiğini ve kolej takımı havası oluştuğunu ifade etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimizi Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip çalışmalarını 28 oyuncu ile sürdürüyor. Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur nezaretinde gerçekleşen antrenmanlarda oyuncuların moralli ve hırslı olması camianın yüzünü güldürüyor. 

KOLEJ TAKIMI HAVASI OLUŞTURDUK

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin Erzurum kampının olumlu şekilde devam ettiğini ve kolej takımı havası yakaladıklarını ifade etti. Erçetin, “ Erzurum kampımız olumlu bir şekilde devam ediyor. hedeflerimiz doğrultusunda genç oyunculardan oluşturduğumuz takımımızın çalışmaları moralli bir şekilde devam ediyor. oyuncularımızın performansı ve moralli oluşları bezi memnun ediyor.  Bir kolej takımı havasında çalışmalarımız devam ediyor. Hedeflediğimiz yolda yavaş ve doğru şekilde ilerliyoruz. Geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan kaleci Oğuzhan, Tufan Özbozkurt, Candemir Aktav, Ahmet Önay, Aykut Uluç,  Rıfat Erdem, Yılmaz Lüle, Ahmet Karaman, Onur Uğlu yeni sezonda da kadromuzda yer alıyorlar. Yaptığımız transferler var. Transferlerimizi de takıma çabuk adapte oldular” diye konuştu

4-5 OYUNCU KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Mesut Erçetin Erzurum kampına Konyaspor ve Anadolu Selçukspor altyapısından toplam 7 oyuncu götürdüklerini ve bunların en az 4-5 tanesini A takım kadrosuna kazandırmak istediklerini ifade etti.  Erçetin, “ Konyaspor altyapısında 6 kendi altyapımızdan 1 oyuncumuzu kampa getirdik.  Bu oyunculardan 4-5 tanesini A takıma kazandırmak istiyoruz. Bizim en büyük amacımız biliyorsunuz ki Torku Konyaspor’a oyuncu hazırlamak. Biz ekip olarak Torku Konyaspor’a ne kadar çok oyuncu hazırlarsak bizim başarımız o dur” diye konuştu.

DENEMEYE ALDIĞIMIZ OYUNCULAR VAR

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin kampta denemeye aldıkları oyuncular olduğunu söyledi. Erçetin, “ Bizim izlediğimiz ve bize önerilen birkaç oyuncu kamp kadromuzda yer alıyor. Bu oyuncuların performansının beğenilmesi halinde kendileri ile sözleşme yapacağız” ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri