Ali ve Nuray Koçak çiftinin oğlu Sadık ile Bülent ve Fadime Genel çiftinin kızları Melek, gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Alyans Kösedağ Kır Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan düğün merasiminde, Koçak ve Genel ailelerini dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı. Misafirlerini kapıda karşılayarak ‘Hayırlı olsun’ dileklerini kabul eden Koçak ve Genel aileleri, düğüne katılan tüm davetlilerle yakından ilgilendi.
Sadık ve Melek çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de merhabahaber.com olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Koçak ve Genel ailelerini de tebrik ederiz.