Kılbasan çevre yoluna kavuştu

Karaman merkeze bağlı Kılbasan beldesine yapılan çevre yolu belde içindeki trafiği rahatlattı.

Belde sakinleri Kılbasan beldesinin Karaman-Karapınar kara yolu üzerinde olduğunu, ayrıca Karadağ'da bulunan kum ocaklarından kum taşıyan kamyonların belde içinden geçmek zorunda kaldıklarını söyledi. 
Bu yüzden geçtiğimiz yıllarda belde içinde üzücü olaylar yaşandığını ifade eden belde sakinleri, bu sorunun bu sene Karayolları tarafından yaptırılan çevre yolu ile çözüldüğünü ifade ettiler. 
Çevre yolunun bir sorunu çözdüğünü fakat başka bir sorunu da yanında getirdiğini dile getiren vatandaşlar, ''Çevre yolu beldenin kenarından geçip gidiyor. Oldukça güzel ve kullanışlı bir yol oldu. Biz emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat beldenin giriş ve çıkışında çevre yollarına bağlanan bölgelerde hiç bir çalışma yapılmadı. Araçlar kontrolsüz olarak çevre yolundan beldeye, beldeden çevre yoluna çıkmak zorunda kalıyorlar. Biz yetkililerden beldenin giriş ve çıkışına uyarıcı levhalar ve trafiği düzenleyecek döner kavşaklar yapmalarını istiyoruz'' diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri