KESOB'tan Ayrancı Belediye Başkanına ziyaret

Karaman Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez ve Karaman Esnaf Odalarının Başkanları Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Küçükkarcı'yı makamında ziyaret etti.
Ayrancı'nın Karaman için önemli olduğunu, konum olarak da ilçenin önemli bir yerde olduğunu belirten Yenilmez, ilçede 300'e yakın esnaf olduğunu söyledi.

Yenilmez şöyle konuştu: ''Ayrancı bizim önem verdiğimiz bir ilçemiz. Nüfusuna oranla esnaf sayımız bir hayli fazla. Esnafımızın tamamı ahilik ilkelerine bağlılar. Esnafımızın sorunları elbette ki var. Fakat sizlerin onların yanında olması bizleri mutlu ediyor.''
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Küçükkarcı, birlik ve beraberlik içinde her türlün engelin aşılacağını söyledi. Küçükkarcı, ''Bizler hizmet için buradayız. Esnaf bizim esnafımız. Sivil Toplum örgütlerinin de toplumdaki önemini hepimiz biliyoruz. Sizlerin desteğinin yanımızda olduğunu bilmek bizleri güçlü kılıyor'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri