Kerim Özkul, Arslan'ı tebrik etti

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Basın İlan Kurumu (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği seçiminde yeniden temsilci seçilen Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Basın İlan Kurumu (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği seçiminde Türkiye genelindeki gazetelerin desteğini alarak büyük bir başarıya imza atan ve yeniden temsilci seçilen Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan'ı ziyaret ederek, elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik etti. Konya basınına büyük emekler harcayan Mustafa Arslan'ın iki dönemdir Anadolu gazetelerini Basın İlan Kurumu'nda da temsil ettiğini ve burada da Anadolu gazeteleri için ciddi çalışmalar yaptığını belirten AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, Konya'dan bir ismin Türkiye'ye hitap eden bir çalışma alanında temsil görevini yürütmesinin bir onur kaynağı olduğunu söyledi. Özkul, Mustafa Arslan'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, yeni dönemdeki çalışmalarında da başarılar diledi.

Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da, AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul'un gerçekleştirdiği bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Meşakkatli bir süreci geride bıraktık. Şimdi bizim için yeni bir dönem daha başlıyor. Üstlendiğimiz görevin zorluğunun bilincindeyiz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri