Kartal’ın 2.lik şansı zora girdi

Sezonu Şampiyonlar Ligi başarısı ile sonlandırmak isteyen Konyaspor evinde Karagümrük’e 2-1 yenilerek bu şansını zora soktu. Yeşil-beyazlı ekibin Fenerbahçe ile arasındaki 1 puanlık fark 4’e yükseldi 

Süper Ligin 35. haftasında sahasında  Fatih Karagümrük ile karşılaşan Konyaspor rakibine 2-1 yenildi. Bytyqi'nin golüyle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip rakibinin son dakikalarda gelen gollerine engel olamadı. Evinde şok bir yenilgi alan Konyaspor 64 puanda kalarak 2. lik şansını da mucizelere bıraktı 

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon ikinci kez evinde üzüldü 

Sezonun ilk yarısında evinde mağlup olmayan Konyaspor, ikinci yarının ilk haftasında evinde Sivasspor'a mağlup olarak sahasında uzun süre sonra yenilmiştir. Anadolu Kartal', Sivas'tan sonra Fatih Karagümrük'e de mağlup oldu. 

Anadolu Kartan, ligdeki 64 puanının 40'ını ise taraftarının önünde aldı. 

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilen İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, üst üste yedikleri golle kritik bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için önemli maçı kaybettiklerini söyledi. Palut, "Oyunu kontrol içerisinde bitirmeyi planlarken üst üstü gelen iki golle maalesef çok kritik bir mağlubiyet aldık. Gerçekten çok üzgünüm. İkinci yarıdaki futbol hiç tahmin edici değildi. Buna karşın yenilebileceğimiz bir ortam hiç bir şekilde yoktu. Bugün canımız yandı ama kırılma anları futbolda her şeyi belirliyor. Bugün hatalarımızla beraber kırılma anları da aleyhimize işledi." diye konuştu.

Konyaspor Ligin kalan 3 haftasında Antalyaspor ile deplasmanda evinde Hatayspor ile ve Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri