İletişim ‘Sıfır’

Konyaspor yönetimi göreve geldiği günden bugüne kadar iletişim konusunda yaşadığı ve yaşattığı problemlerle sınıfta kaldı.

Konyaspor yönetimi göreve geldiği günden bugüne kadar iletişim konusunda yaşadığı ve yaşattığı problemlerle sınıfta kaldı. Son olarak yönetici A.Kemal Işıkçeviren’in sosyal medyadan yaptığı Aykut Kocaman paylaşımları ve konuyla ilgili olarak kulübün yazılı açıklaması bu durumu zirveye taşıdı

Konyaspor yönetimi için her fırsatta dile getirilen iletişim sıkıntısı son dönemde adeta zirve yaptı. Yeşil-beyazlı kulübün haklarını aramada iletişim kanallarını kullanamayan yönetim bu alanda çok büyük krizler yaşıyor. Yaşanan hakem hataları ile ilgili olarak birçok kulüp her platformda mağduriyetlerini dile getirirken Konyaspor yönetimi bu konuda sadece resmi siteden yazılı açıklama yapmakla yetiniyor. Hilmi Kulluk ve yönetimi göreve geldiği günden bugüne kadar iletişimden kaynaklı birçok sıkıntı yaşadı. Yönetim bu sıkıntıları yüz yüze yapılacak toplantılar ve görüşmelerle çözmek yerine sadece yine internet sitesinden yazılı açıklama yapmakla geçiştirdi. Konyaspor yönetimi taraftar ve basın ile de iletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşadı. Bu problemin farkında olan Hilmi Kulluk ve yönetimi bu iletişim sıkıntısını çözmek yerine iletişimsiz kalmayı tercih etti. İletişim özürlü olan Konyaspor Kulübü son olarak bir yöneticisinin sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi.

BU İLK DEĞİL

Konyaspor yönetiminde görevli A.Kemal Işıkçeviren Aykut Kocaman ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımla bir iletişim krizine daha imza attı. Işıkçeviren daha önce de yaptığı paylaşımlarla taraftarların tepkisini çekmiş ve sosyal medya ortamında taraftarlarla tartışmıştı.

Konyaspor Asbaşkanı Ali Kemal Işıkçeviren, deplasmanda berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası eski teknik direktörleri Aykut Kocaman ile ilgili tepki çeken paylaşımlarda bulundu.

Twitter hesabından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a yönelik paylaşımda bulunan Konyaspor Asbaşkanı Işıkçeviren, “Aykut hoca evet bu kadim şehrin takımı Konyaspor’a hizmet etti. Başarı da kazandırdı ama her zaman misli misli karşılığını aldı. İki kez bu takımı bırakıp gittiğini, haftalarca puan kaybettiğini parasal kayıplarımızı dile getirmedik. Aykutizimciler 2 damla gözyaşı” ifadelerini kullandı.

Paylaşımlarını sürdüren Işıkçeviren, Süper Ligin son şampiyonu Medipol Başakşehir’in alt sıralarda yer almasına vurgu yaparak, “Kocaman Aykut yaaaa... Hayaller Renge Rover gerçekler Game Over, efendi Aykut” şeklinde tweet attı.

Asbaşkan Ali Kemal Işıkçeviren, daha önce yine sosyal medyada taraftarla yaşadığı diyaloglar ve yaptığı açıklamalarla da tepki toplamıştı.

KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA

Konyaspor Kulübü yaşanan olayla ilgili olarak yine bir yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “ Başakşehir FK ile oynadığımız müsabakanın ardından As başkanlarımızdan Ali Kemal Işıkçeviren’in kendine ait twitter hesabından sosyal medyada bir paylaşıma yapmış olduğu yorum tamamen kişisel görüşüdür, yönetimimizin görüş ve düşüncelerini kesinlikle yansıtmamaktadır.

Aykut Kocaman, kulüp tarihimizde müstesna yeri olan önemli bir şahsiyettir ve hep öyle kalacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

IŞIKÇEVİREN DE ÖZÜR DİLEDİ

Konyaspor yönetiminde görevli A.Kemal Işıkçeviren Aykut Kocaman ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımdan dolayı özür diledi. Işıkçeviren bir daha sosyal medyada paylaşım yapmayacağını belirterek: “ Değerli Konyaspor taraftarı. Öncelikle sizlerden özür dilerim. Bu zamana kadar attığım tweetlerdeki amacım sizlerle daha iyi iletişimde olabilmekti. Fakat bazen benim hatalarım, bazen takımın genel durumu, bazen bazı taraftarların art niyetleri sebebiyle sizlerle bir iletişimsizlik problemi yaşadık. Aykut Kocaman ile benim çalıştığım dönemde başansız sonuçlar elde ettik Ben Aykut Kocaman hakkında Konyaspor çıkarlannı düşünerek kendimce fikrimi beyan ettim. Sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerini bağlayan bir durum söz konusu bile değildir. Bundan sonra Konyaspor ile alakalı sosyal medyada yönetimde bulunduğum süre zarfı içinde herhangi bir şekilde paylaşımda bulunmayacağım. Amacım her zaman Konyaspor'un menfaatleridir. Saygılarımla.. “ ifadelerini kullandı

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri