İkinci acıyı habere giden muhabir önledi

Karaman'da serinlemeye çalışırken su kanalına düşen 2 çocuktan biri boğuldu. Çeltek Mahallesi Dağ Oteli mevkisinde, su kanalının kenarına oturarak serinlemek isteyen Ferhat Şimşek (15) ile arkadaşı Hüseyin Kömür (14), oturdukları yerden kayarak kanala düş

Kuvvetli akıntıda yaklaşık 100 metre sürüklenen çocukları gören çevredeki bir kadın, durumu 112 Acil Servis ile polise bildirdi. İhbardan yaklaşık 15 dakika sonra, olay yerine ulaşan ilk kişi olan yerel televizyon muhabiri Bünyamin Katırcı, suya atlayarak çocukları dışarı çıkarmayı başardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ferhat Şimşek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalbi duran Hüseyin Kömür ise acil sağlık ekiplerince 20 dakikalık uğraş sonucu hayata döndürüldü. Konya Numune Hastanesi’nde tedavisi devam eden Kömür’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Uzun süre beyne oksijen gitmediği için beyin hücrelerinin zarar gördüğü öğrenilen Kömür'ün bitkisel hayata girdiği ve halen yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği bildirildi.

ÇOCUĞU KURTARAN MUHABİR: ONUN İÇİN DUA EDİYORUM
Öte yandan, çocuğu su kanalından kurtaran yerel televizyon kanalı muhabiri Bünyamin Katırcı da küçük çocuğun bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.
Olayın aklından çıkmadığını ifade eden Katırcı, ''Hüseyin'in sağlık durumu hakkında net bir bilgi alamadım. Duyduğum kadarıyla çocuk bitkisel hayata girmiş. Onun yaşaması için dua ediyorum. İnşallah hayatla mücadelesini kazanır. Onun yaşaması benim duyacağım en büyük haber olur'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri