İki bakan yolda kaldı!

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlaması için Diyarbakır’da bulunan iki bakan Mehdi Eker ve Fatma Şahin Bismil yolunda kaldı. Durum böyle olunca Bismil’e devam etmeme kararı alındı.

İki bakan Mehdi Eker ve Fatma Şahin Bismil yolunda kaldı! Dünya Çiftçiler Kutlaması için Diyarbakır’da bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bismil’e giderken sel nedeni ile kapanan yolda mahsur kaldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Dünya Çiftçiler Günü kutlaması için Diyarbakır'a gitti. İki bakan Mehdi Eker ve Fatma Şahin, ildeki programın ardından aile merkezi programı için Bismil ilçesine doğru yola çıktı. Ancak küçük araçların Diyarbakır'dan Bismil'e geçmesi mümkün olmadı. Çünkü sel nedeniyle yol kapanmıştı. Mehdi Eker ile Fatma Şahin minibüsteydi ama konvoydaki küçük araçlar Diyarbakır Bismil yolunda kaldı. Konvoy durdu, küçük araçlardakiler büyük araçlara aktarıldı. Fakat bu kez de tüm ekip sığmadı. Bakanlar minibüsten aşağı indi ve Bismil'e devam edilmemesine karar verildi.

“BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA…”

Çınar ilçesinde sel yaşandığını söyleyen Bakan Mehdi Eker, kendilerini takip eden gazetecilere dönerek ''Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber de döneriz'' dedi.

Çiftçilerin zararlarının karşılanacağını belirten Mehdi Eker, ''Bir miktar hasar var. Gelinceye kadar sel geldi ileride kaza var. Ekibi bırakmadık. Hasar tespitlerini yaparız'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri