Hüma’nın Şampiyon Sporcuları Kaymakam Yamlı’yı ziyaret etti

Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda dereceye giren Hüma Okulları öğrenci ve idarecileri Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’yı makamında ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Selçuklu Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete Hüma Okulları Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem ve Hüma Okulları Ortaokul Müdürü İstiklal Çamcı da katıldı.

Hüma Okulları’nın sporculara verdiği desteği bildiğini dile getiren Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, okulun gelecekte planladığı spor faaliyetleri ve başarıları hakkındaki bilgileri detaylı dinledi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yamlı, sporcuların kazanmış oldukları başarılardan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu; özellikle genç kızların bu başarılarıyla herkese örnek olduklarını söyleyerek, gelecekte daha büyük başarılar kazanmaları temennisinde bulundu. Başarılı sporculara hediye veren Kaymakam Yamlı, Hüma Okulları öğrencileri ve idarecileriyle eğitim projeleri hakkında konuştu.

Özel Hüma Okulları yöneticileri İsmail Erdem ve İstiklal Çamcı da, “Sayın Kaymakamımıza bizleri ve sporcu öğrencilerimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin başarıları da paylaştıkça artacak. Birbirlerine örnek teşkil etmeleri açısından yaşadığımız gururu paylaşmaya özen gösteriyoruz. Özel Hüma Okulları olarak sporcu öğrencilere verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Kaymakamımız Ömer Hilmi Yamlı’ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” diyerek hediye takdim etti.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri