Göztepe Konyaspor’a ters geliyor 

Spor Toto Süper Lig’in 40. haftasında 8 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor, iki günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen oyuncular katılmadı.

Koşu, ısınma hareketleri ve 5’e 2 ile başlayan antrenman, turnuva maçları ile sona erdi.

Antrenmanda tedavisine devam edilen oyunculardan Alper Uludağ, takımdan ayrı olarak fizyoterapist Arif Yıldırım yönetiminde çalıştı.

Süper Lig'de cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe’ye konuk olacak İttifak Holding Konyaspor son 4 sezonda rakibini hiç yenemedi 

 Şuana kadar Süper Lig'de Göztepe ile 7 maça çıkan Yeşil-beyazlı ekip 5 yenilgi ve 2 beraberlik elde ederek  rakibine hiç üstünlük kuramadı . Göztepe, 2017-2018 sezonunda 14 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Konyaspor'u Jahovic'in golüyle 1-0 yenmeyi başardı, Konya'daki müsabaka ise 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. 

Konyaspor ertesi sezon İzmir'de rakibine 3-2'lik sonuçla bir kez daha mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip  evinde ise  1-1 berabere kaldı. Geçen sezon iki takım arasında oynanan iki karşılaşmayı da İzmir temsilcisi galibiyetle kapattı. Evinde Konyaspor'u tek golle geçen Göz-Göz, dış sahada da 3-2 kazanarak toplam 6 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Bu sezonun ilk yarısında Medaş Konya Büyükşehir Stadı'ndaki maçı Göztepe 3-2 galip tamamlamasını bildi. Mihojevic ve Zulj'un (2) golleriyle kazanan Göztepe yine yeşil-beyazlılara kabus oldu. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri