Gaziantep'te Minibüs Takla Attı, 2 Kişi Yaralandı

Adıyaman istikametinden Gaziantep'e gelen minibüsün takla atması sonucu, baba ve kızı yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile minibüs içerisinden çıkarılan kız, göz yaşına boğuldu. Kaza, Gaziantep Yavuzeli ilçesi istikametinde...

Adıyaman istikametinden Gaziantep'e gelen minibüsün takla atması sonucu, baba ve kızı yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile minibüs içerisinden çıkarılan kız, göz yaşına boğuldu.

Kaza, Gaziantep Yavuzeli ilçesi istikametinde meydana geldi. Adıyanan'dan Gaziantep'e seyir halinde olan Bayram Deniz (37) yönetimindeki 02 HH 403 plakalı minibüs, yağış ve aşırı hız sebebiyle kontrolünü kaybederek takla attı. Araç içerisinde sıkışan sürücü ve kızı Aslıhan Deniz (14) yaralandı. Kız, yoldan geçen vatandaşların yardımı ile minibüs içerisinden çıkarıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil ekipleri ise sürücüyü çıkararak müdahale etti. Kazanın şokunu atlatamayan kız, göz yaşına boğuldu. Yaralı baba ve kızı Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı yol üzerinde bugün başka bir trafik kazası daha meydana geldi. Büyükşehir beyediyesine ait bir kamyon, kontrolünü kaybederek devrildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri