Futbol kültürü değişti ama...

.

Bugün Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek...

**

Milli maçtan dolayı lige bir haftalığına ara verildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman bir haftalık arayı, rehabilitasyon dönemi olarak geçireceklerini söyledi. Oyuncuların hem ruhsal hem de fiziksel açıdan maça hazır olacağına inanıyoruz.

**

Şehir de Konyaspur'un neler yapacağını merak ediyor. Deyim yerindeyse maç saatini iple çekiyor. Biletler de tükendi!

**

Dünyanın en modern stadyumu ile birlikte futbol kültürü değişen Konya'da maalesef trafik kültürü değişmedi!..

**

Stadyumun otopark sorunu yok. Maç çıkışı da aman aman bir trafik yoğunluğu oluşmuyor. Fakat maç saati yaklaşırken Konya'nın trafiği alt üst oluyor.

**

Maç, dün oynanmış olsaydı Konya'da nefes almak mümkün olmazdı. İş çıkış saati denk geleceği için tramvay, dolmuş ve otobüs tıklım tıklım dolu giderdi. Bugün de aynı manzarayı göreceğiz ama en azından vatandaşın izin gününe denk geliyor.

**

Yeni İstanbul Yolu ve Barış Caddesi'nden maç saati öncesi çıkabilmek mümkün değil. Maça giden bi abim, "Yeni bir ara yol keşfettim trafik olmaz diye ama orayı da keşfetmişler" dedi. Durum gerçekten böyle. Trafiğe takılmak istemeyenler stada giden yeni yollar keşfediyor.

**

İki haftada bir kez bu sıkıntıyı şehrimizin takımı için elbette çekeriz. Bu stad artık milli maçların da gözdesi oldu. Olimpiyatlarda turnuvalarda en çok tercih edelin stadlardan biri haline gelecek. Bu konu da herkes aynı fikir de. İleriyi düşünerek bu sorun ortadan kaldırılmalı. Artık stadı da içerisine alan yeni bir metro hattı yapılmalı. 11 yıllık bir metro sözü artık tutulmalı!

**

Stad dışında hava kirliliği yapıyor diye köftecilerin tezgah açması yasaklanıyor ama trafik kirliliğine karşı hiçbir önlem alınmıyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri