Fenerbahçe'de Bursaspor Maçının Hazırlıkları Devam Etti

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları sıkı bir şekilde sürüyor. Sarı lacivertli ekip 10. haftanın kapanış maçında Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nad...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de bu maçın hazırlıkları sıkı bir şekilde sürüyor. Sarı lacivertli ekip 10. haftanın kapanış maçında Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nad 24 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Topal ve Mert Günok, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı basına kapalı gerçekleşitiriyen antrenmanın yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdüğü açıklandı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın, 3 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandığı da belirtildi. Antrenmanda özellikle Emre Belözoğlu ile Dirk Kuyt'ın neşeli oldukları belirtilirken objektiflere poz veren Alper Potuk, Mehmet Topal, Dirk Kuyt ve Emre Belözoğlu'nun neşeli tavırları da karelere yansıdı.

Bu arada sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Pierre Webo ve Mehmet Topuz, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takımdan dönen Bruno Alves, rejenerasyon çalışması yaparken, milli takımlarında bulunan Emmanuel Emenike ve Mousso Sow'un ise antrenmanda yer almadığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin Bursaspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. Can Bartu Tesisleri'ndaki antrenmanın saat 17.00’de başlayacağı da ifade edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri