Ermenek’e stadyum yapıldı! Konya'nın ilçesi yıllardır bekliyor

Karaman'ın Ermenek ilçesine stadyum yapıldı. Ermenek'ten çok daha büyük olan Konya'nın ilçeleri ise adeta üvey evlat muamelesi görüyor.

Karaman'a bağlı 28 bin nüfuslu Ermenek ilçesine yapılan 5 bin seyirci kapasiteli yeni Mustafa Kemal Paşa Ermenek Şehir Stadyumu, Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu ile karşılaştırıldı.

Ermenek Belediyespor şu an Karaman 1. Amatör Kümede oynuyor. Sosyal medya 'Biz Akşehir'liyiz' adlı sayfadan yapılan açıklamada, Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nun yıllardır yıkım kararı olmasına rağmen hâlâ kullanılmaya devam edilmesine tepki çekildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Akşehir’e ve Akşehir Spora yıllardır her seçimde vaat edilen yeni stadyum 100 bin kişilik bir şehre ve 3. Ligde oynayan bir takıma layık değil mi diye kendimize de sormadan edemiyoruz. Her seçimde vaat edilen yeni Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumuna kavuşmak dileğiyle.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri