Envar öğretmenleri kahvaltıda buluştu

Envar Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Tosun, öğretmenliğin kutsal yönlerine değinerek emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Envar Eğitim kurumları ailesi, Öğretmenler Günü nedeniyle Akyokuş Kasrı'nın huzur veren manzarasında düzenlenen anlamlı bir kahvaltı programında bir araya geldi.

Envar Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail Tosun, öğretmenliğin kutsal yönlerine değinerek Envar Eğitim Kurumlarının bugünlere taşınmasında emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Tosun, “Bir nesli yetiştirmek, onların yüreklerinde iz bırakmak, geleceği şekillendirmek cesaret, sabır ve gönül ister. Sizler, bu büyük sorumluluğu her gün yeniden omuzlanıyorsunuz” dedi.

Tosun’un konuşmasının ardından Envar Eğitim Kurumlarında 15. yılını dolduran öğretmenlere, kurumda gelenek haline gelen plaket ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri