Engelli Annene ‘maaş Bağlayacağız’ Deyip 100 Lirasını Dolandırdılar

Bursa’da bir kişi, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden geldiğini belirterek, engelli annesine maaş bağlayacaklarını belirten dolandırıcılara 100 lira kaptırdı. Edinilen bilgiye göre; Emek Mahallesi'nde engelli annesi ile birlikte ikamet...

Bursa’da bir kişi, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden geldiğini belirterek, engelli annesine maaş bağlayacaklarını belirten dolandırıcılara 100 lira kaptırdı.

Edinilen bilgiye göre; Emek Mahallesi'nde engelli annesi ile birlikte ikamet eden A.S.’nin evine dün saat 16.00 sularında gelen kişiler kendilerini Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden gelen memur olarak tanıttı. Evde bulunan engelli şahsı görmeye geldiklerini belirten kişileri içeri alan A.S. bir süre şahıslarla sohbet etti. Daha sonra kendisine engelli maaşı bağlanacağını belirten kişiler, bunun için verilecek kredi kartı için de 150 TL masraf olacağını belirterek A.S.’den bu parayı istedi. A.S. ise o kadar parasının olmadığını ancak 100 TL parasının olduğunu belirterek, şahsa parayı verdi. Daha sonra araştırdığında dolandırıldığını anlayan A.S.’nin başvurusu üzerine olayla ilgili tahkikata başlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri