Eken: Yukarıya oyuncu gitmeli!

Torku Konyaspor Gençlik Geliştirme Sorumlu yardımcısı Salih Eken, altyapıda çalışmaların iyi gittiğini belirterek, buradaki amaçlarının yukarıya oyuncu vermek olduğunu, bunun için çaba gösterdiklerini söyledi

Torku Konyaspor Gençlik Geliştirme Sorumlu yardımcısı Salih Eken,  yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Sezon hazırlıklarına başlamadan önce 20 Temmuz'da tüm gruplarda seçmeler yaptıklarına söyleyen Gençlik Geliştirme Sorumlusu yardımcısı Salih Eken, konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Yaptığımız seçmelerde sayısı çok fazla olmayan yetenekli futbolcuları kadromuza dahil ettik. U21 ve U19 takımlarımızın bu hafta sonu yeni sezon başlıyor. İki takımımızda hazır durumda İnşallah ligin ilk haftasına galibiyetle başlarlar” dedi.
Diğer yaş guruplarında da çalışmaların başladığını ifade eden Gençlik Geliştirme Sorumlusu yardımcısı Salih Eken, “Bütün gruplarımızda ufak tefek eksikliklerimiz oluyor, tabi ki oyuncu bazında, fakat öyle çok büyük bir eksiğimiz yok bunları da sezon içerisinde gidermeyi hedefliyoruz. U21 takımımızdan A Takımımıza giden kamplarda yer alan futbolcu arkadaşlarımız var. Tabiki onların kararını, kadroya alıp almamakla ilgili A Takım teknik direktörümüz Mesut Bakkal verecek. Gelecek oyuncular olursa eğer, o gurubun hocaları tarafından futbolcu arkadaşlarımızın hazır oldukları kararını verdiği sürece takımlarında oynama şansı bulacaklardır.”

Altyapıdan yetişen futbolcuların A Takımla kamplara katılmalarına da değinen Salih Eken, “Kampta ve hazırlık maçlarında görev alan futbolcu arkadaşlarımızın oralarda kalması, ortama adapte olmaları bizleri daha çok mutlu ediyor. Fikstür olarak A Takımla aynı şehirde oynayacağız. Kaliteli ve elit bir  ligde oynayacağız. Gerçekten iyi düşünülmüş bir çalışma içinde yer alacak olmamız bizim açımızdan, sporcularımız açısından son derece iyi. Yaş grubunu böyle düşünmeleri de ayrı bir önem kazandırıyor” diye konuştu.

U21 ve U19 Takımımız hazır ve sadece ligin başlama düdüğünü beklediklerini ifade eden Salih Eken,  “Gruplardaki takımlar son derece iyi ve yeni sezonda hedeflediğimiz yerlerde olacağımızdan şüphemiz yok.   A Takımımıza iyi ve yetenekli sporcularımızı da yetiştirmek adına çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri