Diltaş, öğrenci velileriyle buluştu

2009-2010 eğitim öğretim sezonunun başlaması nedeniyle Diltaş Eğitim Kurumları yönetici ve öğretmenleri, öğrenci velileri ile bir araya geldi.
 Bu yıl 9. sınıfa başlayan öğrencilerin velileri ile okul yönetiminin katıldığı programda önümüzdeki 4 yıl boyunca yapılacak olan eğitim faaliyetleri konuşuldu.
Programın açılış konuşmasını Diltaş Eğitim Kurumları Müdürü Zehra Ünal yaptı. 2009-2010 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını dileyen Ünal, düzenledikleri programın amacının 9. sınıfa yeni başlayan öğrencilerin velileri ile tanışmak, onlarla görüş alışverişinde bulunmak ve 4 yıl boyunca yapılacak olan eğitim-öğretim faaliyetleri ile kültürel etkinliklerin rotasını belirlemek olduğunu söyledi. Öğrenci velilerinin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Zehra Ünal, bu görüş ve öneriler doğrultusunda daha kaliteli ve daha verimli bir eğitim yılı geçirmeyi planladıklarını ifade etti. Düzenlenen veli anketi ile de, öğrencilerin eğitimi için yapılması gerekenler noktasında öğrenci velilerinin görüşleri alınmış oldu.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri