Dev tesis Konya'da açıldı! Çiftçiye ucuza satış yapılacak

Konya'nın Sarayönü ilçesinde gübre üretim tesisi açıldı. Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifi şirketi olan Ilpan A.Ş Gübre Üretim Tesisi çiftçi için büyük avantaj sağlayacak.

Konya'da çiftçiler için büyük öneme sahip olan gübreye yeni yatırımla daha kolay ulaşılacak. Yeni açılacak tesis ile ucuz gübre satışı gerçekleşecek.

Ilpan A.ş Gübre Üeritim Tesisi'nin açılışı için tören yapıldı. Sarayönü ilçesinde, gübre üretim tesisi açılışı gerçekleştirildi.

Gübre üretim tesisinin açılışına, Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, PANKOBİRLİK Genel Müdürü Tolga Demirhan, Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Yusuf Yazır, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Törende, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, protokol üyeleri ve çiftçiler tesis alanını gezdi, yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri