Çukurovalı Belediye Başkanları Kadirli'de Toplandı

Kadirli Belediyesinin ev sahipliğinde Çukurova Belediyeler Birliği encümen toplantısında belediye başkanları biraraya geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yurtdışında olması nedeniyle Hatay...

Kadirli Belediyesinin ev sahipliğinde Çukurova Belediyeler Birliği encümen toplantısında belediye başkanları biraraya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yurtdışında olması nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş'ın başkanlığında yapılan toplantıda, önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, toplantı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay'daki belediyeleri kapsayan birliğin temel amacının belediyecilikte bölgenin sorunlarını çözüp bu konuda daha iyi hizmetler sağlanması için eğitim verilmesi olduğunu söyledi.

Üye belediyeler arasında görüş alışverişleri yapıldığını anlatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Lütfü Savaş, "Bizim amacımız tecrübe paylaşımı, dayanışma içinde olmak ve sıkıntı içinde olan belediyelerimize maddi olmasa da ayni destekte bulunmak. Bölgemizin belediyelerine destek sağlamak, en önde gelen hedefimizdir. Birliğimiz bir koordinasyon kuruluşudur. Bütçemiz belediyelerimizin verdiği desteklerden oluşmaktadır" dedi.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ise belediye başkanlarını Kadirli'de ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, misafirlerine dünyaca ünlü Karatepe Kilimi, turp ve yerfıstığı gibi yöresel hediyeler verdi. Toplantıya katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kadirli'de olmaktan dolayı memnuniyetlerini belirterek, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve belediye meclis üyeleriniz katılımlarıyla Karatepe Park oteldeki yemek ikramının ardından misafir belediye başkanları Kadirli'den ayrıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri