Çok önemli 1 puan aldık

Torku Konyaspor'un başarılı oyuncularından Rangelov, Ali turan ve Ömer Ali Şahiner, Rize gibi zor bir deplasmandan alınan 1 puanın önemine dikkat çekerek, Antalya maçını kazanacaklarını söylediler

HEDEF ANTALYASPOR

Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynanan ve 0-0 tamamlanan Ç.Rizespor A.Ş. maçının ardından açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı oyuncular Ali Turan, Dimitar Rangelov ve Ömer Ali Şahiner, zorlu deplasmandan çok değerli bir 1 puanla döndüklerini söylerken, Antalyaspor ile iç sahada oynanacak maçı taraftarın desteğiyle kazanacaklarına inandıklarını söylediler.

DİMİTAR RANGELOV: 1 PUANDA İYİDİR

Serkan'a teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Maçın adamı Serkan'dı. Çok önemli 1 puan elde ettik. Tabiki 1 puan için çok memnun olduğumuzu söyleyemeyiz. Çünkü daha iyisini yapabilirdik. Ama bakıldığında kaybetmediğimiz içinde mutluyuz Umarım taraftarlarımız bir sonraki Antalyaspor maçını izlemeye gelirler. Kendi sahamızda oynayacağız ve bizim adımıza çok çok önemli bir maç olacak.

ALİ TURAN:1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ SONUÇ

Buraya gelmeden önce Ç.Rizespor A.Ş. maçının zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Puan ya da puanlarla dönmek istiyorduk. İki takımında maç öncesi kendi hedefleri vardı. Aramızda 2 puan farkı vardı ve bunu korumak istiyorduk. İyi mücadele sergiledik. Deplasmanda alınan 1 puan iyi puandır. Söyleyecek fazla birşey yok. Oyuna baktığımızda özellikle ilk yarı ve ikinci yarıda oyunun tüm kontrolü bizdeydi. Rakibimiz sadece kontraataklarla pozisyon bulmaya çalıştı. Kendi bireysel hatalarımızdan dolayı rakibe pozisyonlar verdik. Onun dışında bakıldığında kontrol bizdeydi. O pozisyonları çıkarttığımız zaman maçın hakkı beraberlikti. Deplasmanda alınan 1 puan bizim için iyi. Şimdi önümüzde Antalyaspor maçı var. Kendi saha ve seyircimiz önünde o maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. 

ÖMER ALİ ŞAHİNER:  DEĞERLİ “1” PUAN ALDIK

Rize deplasmanı genelde Süper Lig'deki takımlar için zor bir deplasmandır. Biz bunun bilinciyle, topu biraz daha ayağımızda tutarak kontrollü bir şekilde maça başladık. İlk yarı hemen hemen istediğimiz gibi geçti. Ama biraz hücumda etkisiz oynadık. İkinci yarı yaptığımız basit hatalardan dolayı rakibe birkaç pozisyon verdik. Ama maçın geneline baktığımızda oyunu kontrolümüz altında tuttuk. Pozisyon anlamında kısır kaldık. Ama alınan 1 puan bizi yukarılarda tuttu. Özgüvenimizin devam etmesi ve geleceğe daha umutla bakmamız açısından bizim için iyi oldu. Bizim için önemliydi. Şimdi içeride Antalyaspor maçı var. Ç.Rizespor A.Ş. kadar güçlü ve dirençli bir takımla oynayacağız. İnşallah Konya'da taraftarlarımızın desteğiyle Antalyaspor maçından galip ayrılarak ligdeki iyi grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz. Sıralamada istediğimiz yerlere sağlam adımlarla yükseliriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri