Cihanbeyli Ticaret Borsası iftar yemeği verdi

Cihanbeyli Ticaret Borsası, borsa üyelerine iftar yemeği verdi. Üyelerin eşleriyle birlikte katıldığı programda konuşan Cihanbeyli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Kabakcı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzellikler ve

Hep birlikle yaşamanın önemine değinen Kabakcı, ''Yıl içerisinde yaklaşık bin öğrencimize kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bu Ramazan ayında da 500 muhtaç vatandaşa gıda yardımı yaptık'' dedi. 13 milyon kişinin selden etkilendiği Pakistan için de yardım çalışmaları yaptıklarını belirten Kabakcı, başlatılan yardım kampanyasına borsa olarak 5 bin lira maddi destek sağladıklarını ve bu kapsamda üyelerinde yardımda bulunmalarını tavsiye etti.
Programa Cihanbeyli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent Dedeoğlu, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, Cihanbeyli Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Kösem, İlçe Müftüsü İsmet Karaaslan ile borsa üyeleri ve eşleri katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri