Hep birlikle yaşamanın önemine değinen Kabakcı, ''Yıl içerisinde yaklaşık bin öğrencimize kitap ve kırtasiye yardımında bulunduk. Bu Ramazan ayında da 500 muhtaç vatandaşa gıda yardımı yaptık'' dedi. 13 milyon kişinin selden etkilendiği Pakistan için de yardım çalışmaları yaptıklarını belirten Kabakcı, başlatılan yardım kampanyasına borsa olarak 5 bin lira maddi destek sağladıklarını ve bu kapsamda üyelerinde yardımda bulunmalarını tavsiye etti.
Programa Cihanbeyli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bülent Dedeoğlu, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, Cihanbeyli Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Kösem, İlçe Müftüsü İsmet Karaaslan ile borsa üyeleri ve eşleri katıldı.
Cihanbeyli Ticaret Borsası iftar yemeği verdi
Cihanbeyli Ticaret Borsası, borsa üyelerine iftar yemeği verdi. Üyelerin eşleriyle birlikte katıldığı programda konuşan Cihanbeyli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Kabakcı, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzellikler ve
İlk yorum yazan siz olun