Büyükşehir Belediyesi Kepçe Kiralayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri'nin muhtelif yerlerinde kullanılmak üzere 15 adet kazıcı ve yükleyici kepçe kiralamak işi için 5 firmanın katılımıyla bir ihale düzenledi. Belediye İhale Salonu'nda düzenlenen 2 milyon 110 bin lira yaklaşık...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri'nin muhtelif yerlerinde kullanılmak üzere 15 adet kazıcı ve yükleyici kepçe kiralamak işi için 5 firmanın katılımıyla bir ihale düzenledi.

Belediye İhale Salonu'nda düzenlenen 2 milyon 110 bin lira yaklaşık maliyetli ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler de şöyle oluştu: CYB Müh. 1 milyon 870 bin TL. Karaca İnşaat 2 milyon 272 bin 500 TL. Solmazlar İnşaat 1 milyon 925 bin TL. Turken hafriyat 1 milyon 862 bin 500 TL. Ünbet Grup 1 milyon 825 bin TL. İhaleyi kazanan firma, verilen tekliflerin komisyon tarafından değerlendirmesinin ardından belli olacak.

ASFALT NAKLİ YAPILACAK

Bugün ayrıca Kayseri'nin muhtelif yerlerinde 600 bin ton hafriyat, temel, alt temel ve asfalt malzemesi naklini yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenlendi. Belediye İhale Salonu'nda 3 firmanın katılımıyla düzenlenen 4 milyon 203 bin lira yaklaşık maliyetli ihaleye katılan firmalar teklif verdi. İhaleyi kazanan firma, verilen tekliflerin komisyon tarafından değerlendirilmesiyle birlikte belli olacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri