Bakan Eroğlu'ndan çok önemli uyarı

Afyonkarahisar'daki cephanelikte meydana gelen patlamanın ardından bölgeye giden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu açıklama yaptı.

2 astsubay, 2 uzman çavuş ve 21 er olmak üzere 25 askerimiz şehit oldu. Milletimizin başı sağolsun.

Patlamanın sebebi tamamen kaza. Terör saldırısı kesinlikle söz konusu değil. Muhtemelen bir el bombasının yere düşmesiyle meydana gelmiş. İncelemeler birkaç gün sürebilir.

Bölgeye pek çok el bombası dağılmış durumda, vatandaşlarımızın dikkatli olması ve bölgeye kesinlikle yaklaşmaması gerekiyor. Herhangi bir şekilde el bombası gördükleri zaman hemen yetkililere haber versinler.

Çevreye dağılan el bombaları kontrollü bir şekilde patlatılacak, Patlama seslerini duyan vatandaşlarımız endişe etmesin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri