Aykut Kocaman: Sizler için geri döndüm

2013’ün ilk idmanına çıkan Aykut Kocaman, istifasını neden geri aldığını futbolcularına anlattı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün 2. yarının ilk antrenmanında Samandıra'da takımın başında yer aldı. Amk'dan Eser Erenler'in haberine göre; İlk yarının son maçında evinde Karabükspor'a 3-1 yenildikten sonra istifa eden ama Kasımpaşa maçından sonra olduğu gibi yönetimin kabul etmemesiyle istifasını geri çeken Kocaman, sahalara döndü. Tecrübeli teknik adam, sabah saat 11.00'de başlayan antrenman öncesi de futbolcularına kısa bir konuşma yaptı.

İSTİFAMI NEDEN GERİ ALDIM

"Ben sizin iyi bir takım olduğunuza inanıyorum. İstifamı geri almamdaki ana unsurlardan biri de budur. Hepinizin kalitesine ve verdiği sözlere güveniyorum. Şampiyonluk ihtimalimiz hâlâ çok yüksek."

UMARIM TEKRAR YAŞAMAYIZ

Sözlerine yeni yılı kutlayarak başlayan Kocaman, futbolcularına "Geçtiğimiz devreyi üç kulvarda da iddiamızı devam ettirerek kapattık. Avrupa ve kupada kapanış güzel oldu ama lig kulvarında istediğimiz başarıyı yakalayamadığımız bir gerçek. Ancak ben sizin iyi bir takım olduğunuza, teker teker hepinizin kaliteli isimler olduğunuza inanıyorum. İstifamı geri almamdaki ana unsurlardan biri de budur. Hepinizin kalitesine ve verdiği sözlere güveniyorum. Umarım böyle günleri tekrar yaşamayız" ifadelerini kullandı.

ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM

Antalya kampı sonrası ana hedeflerinin lig yarışında yeniden iddialı olduklarını herkese göstermek olacağını belirten Kocaman, "Bunu göstermek için de iyi çalışmamız lazım. Herkes kendini hazırlasın çünkü bizi Antalya'da çok yoğun bir program bekliyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri