Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, göreve geç gelmesi nedeniyle son haftalarda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'ı ellerinden kçaırdıklarını söyledi.
Aybaba, Hürriyet gazetesinde yer alan açıklamasında "İki maç oynadığı için oyuncuyu şımartmamak lazım. Oğuzhan için de aynı uyarıları yapmıştım. Şu anki performansı ortada. Salih'i biz de transfer etmek istiyorduk ama o zaman yaşanan belirsizlikler nedeniyle elimizden kaçırdık. O dönemde teknik direktör olarak görevde olsam Salih'i belki de biz alırdık." dedi.
Sakatlıklarını atlatan oyuncuları hakkında da açıklamalarda bulunan Aybaba, "Dentinho fiziksel olarak iyi duruma geldi. Mustafa Pektemek de her geçen gün daha iyi oluyor." ifadelerini kullandı.
Milli Takım'ın durumuna da değinen teknik adam, "Önümüzdeki iki maçtan 6 puan alacağımızı düşünüyorum. Ama milli takımdaki hava kaybolmuş gibi gözüküyor. Bunun düzelmesi için altyapıdan oyuncu yetişmesi lazım. Abdullah Avcı'nın gurbetçi oyunculara ağırlık vermesini anlayışla karşılıyorum. Çünkü burada oyuncu havuzu çok dar. Olcay şahan'ın da milli takımda yer almayı çok önceden hakettiğini daha önce pek çok kez söylemiştim." şeklinde konuştu.
Aybaba: Salih'i alırdım
Samet Aybaba, Beşiktaş'ın başına geç gelebilmesi nedeniyle Salih Uçan'ı Fenerbahçe'nin kaptığını belirtti.
İlk yorum yazan siz olun