Avrupa Ligi Play Off Turunda Rus Takımlar Pek Tat Vermedi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rusya’yı dört takım birden temsil ederken, Lokomotiv Moskova hariç üç takım olumlu sonuç alamadı.Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'yı Dinamo Moskova, Lokomotiv Moskova, Rostov ve Krasnodar takımları...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rusya’yı dört takım birden temsil ederken, Lokomotiv Moskova hariç üç takım olumlu sonuç alamadı.

Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'yı Dinamo Moskova, Lokomotiv Moskova, Rostov ve Krasnodar takımları temsil ediyor. İlk maçlarını tamamlayan takımlardan Lokomotiv Moskova haricinde üç takım da sıkıntılı sonuçlarla ikinci maça çıkacak.

Kendi evinde Omonia Nicosia karşısında iki kez geriye düşen Lokomotiv Moskova, karşılaşmayı zor çevirerek maçı 2-2 bitirebildi. Ayrıca Rusya temsilcisinin önemli oyuncularından Aleksandr Kokorin 62. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı görerek bir sonraki maçta cezalı duruma düştü. Moskova ekibinin bir sonraki maçta daha dikkatli olması gerekecek.

LOKOMOTİV MOSKOVA DEPLASMANDAN AVANTAJLA DÖNDÜ

Apollon Limassol’e konuk olan Lokomotiv Moskova ise 1-1 kalarak bir sonraki maç için avantaj elde etti. Maçı önde götüren Lokomotiv Moskova, 76. dakikada oyuncusu Jan Tigorev direk kırmızı karttan takımını 10 kişi bırakmasının ardından 80. dakikada gol yiyince durum eşitlendi. Daha sonra yine Lokomotivli oyuncu Vitaliy Denisov 87. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı görerek takımını 9 kişi bıraktı.

KRASNODAR DA YENİLGİDEN KURTULAMADI

Real Sociedad deplasmanına giden Krasnodar yediği tek golle mağlup oldu. Yenilgisine rağmen Krasnodar ikinci maçta kendi sahasında oynamanın avantajıyla maçı çevirmeyi deneyecek.

Türk takımı Trabzonspor ile eşleşen Rostov 2-0 yenilerek büyük ölçüde tur şansını zora soktu. Rövanş maçında sürpriz olmaması halinde büyük olasılıkla Trabzonspor gruplara yükselen taraf olacak.

Karşılaşmaların rövanşı 28 Ağustos Perşembe günü oynanacak ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak takımlar belli olacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri