ASKON Konya ve Ahlatcı'dan ortak program

ASKON Konya ve Ahlatcı Yatırım’dan Ekonomi ve Piyasalara Genel Bakış Programında Konya iş dünyası ve yatırım stratejilerini masaya yatırıldı.

Konya iş dünyasının öncü kuruluşu ASKON Konya Şubesi, 13 Eylül 2025 Cumartesi günü Ahlatcı Yatırım iş birliğiyle düzenlenen “Ekonomi ve Piyasalara Genel Bakış” programına ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımla gerçekleşen programda, Türkiye ekonomisinin güncel gündemi ve yatırım dünyasının geleceği ele alındı.

AÇILIŞ VİZYONU

Program, ASKON Tanıtım Videosu ile başladı. Videoda, ASKON’un misyonu, iş dünyasına sunduğu katkılar ve girişimcilere verdiği destekler paylaşıldı.

Ardından ASKON Konya Şube Başkanı Yusuf Çimen, selamlama konuşmasında birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Çimen, “ASKON yalnızca bir iş dünyası derneği değil, aynı zamanda üyelerine rehberlik eden ve ülkemizin kalkınma yolculuğuna katkı sağlayan güçlü bir ailedir” dedi.

GÜÇLÜ SUNUMLAR

Programda finans dünyasının deneyimli isimleri Konya iş insanlarıyla bir araya geldi. Ahlatcı Yatırım Genel Müdürü Atilla Esen, Ahlatcı Yatırım Şubeler Koordinatörü Hakan Mercan, Ahlatcı Portföy Genel Müdürü Tonguç Erbaş sunumlar yaptı.

Dünya Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Parlak ve Ahlatcı Yatırım Stratejik Yatırım Direktörü Hüseyin Akseki, son ekonomi gelişmelerini değerlendirdi

Program sonunda ASKON Konya Şube Başkanı Yusuf Çimen, katkılarından ötürü konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri