Ankara Havası Çalınca Polisler Kendini Piste Attı

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından polis çocuklarına yönelik düzenlenen huzur etkinliğinde Ankara havası çalınca polisler çocuklarından daha fazla eğlendi.Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün...

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından polis çocuklarına yönelik düzenlenen huzur etkinliğinde Ankara havası çalınca polisler çocuklarından daha fazla eğlendi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen etkinlikte Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin çocukları doyasıya eğlendi.

Programa İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ile şube müdürleri, polisler ve çocukları katıldı. Düzenlenen pikniğin ardından çocukların eğlenmesi için çalınan Ankara havalarına dayanamayan polisler oynadı, ip atladı. Burada bir konuşma yapan Tarancı, "Gelecek Çocuklarla Şekillenecek" projesinin yürütüldüğünü anımsattı. Tarancı, "Emniyet Müdürlüğümüz tarafından proje kapsamında başta engelli çocuklarımız olmak üzere çok sayıda çocuğumuzla düzenlenen etkinliklerle zaman zaman bir araya geliyoruz.'' dedi.

Bu kez düzenlenen etkinlikte ise kendi meslektaşlarının ve personelin çocuklarıyla böyle bir organizasyonda bir araya geldiklerini ifade etti.

Daha sonra ise Özel Harekat, Trafik Şube ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerinin ekipmanları ve araçları çocuklara tanıtıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri