Anadolu moral depoladı

Hafta sonunda Fethiyespor ile önemli bir maça çıkacak Konya Anadolu Selçukspor’da Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gazyağcı Kebap evinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna Kulüp Başkanı Zahir Renklibay ve 2. Başkanı Okay Tınkır, Başkan Yardımcıları Osman Koçak ve Recep Çınar, Asbaşkanlardan Mustafa Genç, Ahmet Büyükateşli, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Eğerci, Kulüp Menajeri Alim Öztaş, Scout ekibinden Hacı Hasan Yaşar, Kulüp Müdürü Mehmet Evren, teknik direktörü Alper Avcı ve yardımcı antrenörlerden, futbolcular ile kulüp çalışanları tam kadro katıldı.

RENKLİBAY BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, hafta sonunda oynayacağımız Fethiyespor maçının önemine vurgu yaparak:  “İyi bir devre arası kamp döneminin ardından iç sahada uzun bir aradan sonra ilk maçımıza çıkacağız. Sahada elinizden geleni yaparak şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Ve sizlere başarılar diliyorum. İnşallah bizleri iyi bir ikinci yarı bekliyor” dedi.Yoğun antrenman temposuna ufak bir mola veren futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp çalışanları ile keyifli vakit geçirerek stres attılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri