Amanoslar'da PKK'lılar işçiye erzak aldırdı

Amanos Dağları'nda bir grup PKK'lının, orman kesiminde çalışan işçiye para verip erzak aldırdığı ortaya çıktı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, terör örgütü PKK mensubu 4 kişi, 21 Eylül'de saat 10.30 sıralarında Dörtyol İlçesi'ne bağlı Kapılı Köyü Tohtak Yaylası Yaylak Mevkiinde, orman kesim işinde çalışan bir kişiye, bin 230 TL ile bir erzak ve malzeme listesi verdi.

700 DOLAR BAHŞİŞ

İsmi açıklanmayan vatandaş, verilen parayla istenen malzemeleri Dörtyol'dan satın alıp, saat 18.00 sıralarında söz konusu teröristlere teslim etti. Bölücü terör örgütü mensupları, bir gün sonra yine aynı bölgeye gelerek söz konusu kişiye, bu kez 600 dolar vererek malzeme listesi verdi. Malzemeleri yine alıp teslim eden vatandaşa, PKK'lılar 700 dolar vererek ormanlık alana giderek izlerini kaybettirdi.

4 Ekim'de Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen kişi, olayla ilgili bilgi verdi. Jandarmanın gösterdiği fotoğrafları inceleyen vatandaş, teröristlerden birinin Mazlum-Palu kod adlı İskender Doğruer olduğu saptandı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri