Altının ons fiyat yükselişe geçti

Altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor. Altındaki yükseliş ivmesi gümüş fiyatlarında da hissedildi. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu altın ve gümüş fiyatlarını sosyal medyada değerlendirdi.

Altın fiyatları son günlerde yaşadığı inişli çıkışlı grafiğini sürdürüyor. Gram altın 11 mart perşembe günü 416 lirada seyrediyor. Altında yaşanan dalgalı seyir gümüş fiyatlarına da yansıdı. Gümüşün gram fiyatı 6 lira 33 kuruştan işlem görüyor. Altın ve gümüşte yaşanan değişimleri teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, sosyal medya hesabından değerlendirdi.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altının ons fiyatı da gram altın gibi yükselişe geçti. Altının ons fiyatı 1738 dolar bandında yer aldı. Altın fiyatlarındaki değişimler altın ürünlerinde de hissedildi. Çeyrek altın 687 liradan, Cumhuriyet altını 2 bin 802 liradan, 22 ayar bilezik 381 liradan satıldı. Altındaki son durumu değerlendiren teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu, "Altında dün güzel bir yükseliş gördük. Bugün hem ABD 10 yıllıklardaki yükseliş olması hem de dünkü yükselişin sindirilmesi için biraz duraklama yapması normal. 1720'nin üzerine çıktıktan sonra daha rahatlayacaktır. 8 saatlikte de Kaufman ortalamasını geçmesi önemlidir" İfadelerini kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri